Posts : 920 Join date : 03/08/2010 Age : 28 Location : Big Bathroom.
M-am transformat si eu, in om si mi-am indreptat spatele. -Vreau sa ma imbat! Vreau sa beau pana ma fac praf si sa ma duca Josh in brate acasa ,am ras si am mers incetisor pe trotuar . -Tu ce vrei sa faci? L-am piscat de umar .
-Succes, om necunoscut am zis dezgustat si l-am impins putin mai incolo intrand in primul bar care l-am zarit . -Ma duc sa ma fac praf, i-am zis . -Ravi in actiune, iuhuu am zis is am intrat mergand direct la bar .
-Super, da-mi o sticla de wiskey, i-am zis barmanului . -Si sa nu ma faci de ras,am zis si m-am uitat in jur. -Mamaaaaaa, cate bunaciuni! am explamat eu . -Cred ca , is in calduri,am facut o moaca de mucles .
Mi-am dat o mana peste cap . -Sunt o idioata,am zis si am iesit din bar, nu eram asa , eram inteleapta si sincera si firava . -Hai mergem, hm hai sa tam o tura de padure, nu stiu .
-Sunt o proasta . -Nu trebuia sa fiu aici sunt prea...matura pentru asa ceva, dar ma ia si valul putin am zis si i-am mangaiat mana, stand acolo . -No deci mergem? am zis si mi-am luat mana . -Vreau sa ma joc cu cateva animale din padure .
e in regula... *ii transmise *....ajunsera la spital....intrara cu LExi la urgente si statu un timp fara sa stie nimic de ea...se agita si el pe acolo*
^Dupa cateva ore un medic ii spuse ca va fi in regula..o bandajasera dar acum dormea...o sedasera din cauza durerilor intense pe care le avea si acum dormea^
*intra in salon si se aseza pe un scaun...ramase acolo...o privea cum dormea..* i`am spus sa inceteze....e numai vina mea... 8se simtea vinovat deoarece din cauza lui plecase ...si daca nu mergea in padure...asta nu se intampla*
-asta conteaza cel mai putin acum.... *zise incet si inchise ochii....ii prinse mana si o stranse usor....se bucura ca isi revine...* -cred ca ar fii mai bine sa dormi... *zise incet*
*ridica o spranceana* -e din cauza blestematei asteia asa e? *arata cu degetul spre cicatricea de pe parte stanga* -stiam eu... *incerca sa o inveseleasca putin&