^Lexi se foi usor in somn^ -Josh...nu pot..nu... ^Spuse ea soptit.Visa..si visa urat.si mai vorbea si in somn. =))) Era usor incruntata si se foia prin pat^
*Se incrunta si se ridica...se aseza pe marginea patului* -Lexi?Trezeste`te... *o prinse de mana...si o privi plin de speranta..* -Hai trezeste`te ...te rog.... *o stranse usor de mana*
-Acum am venit *ii raspunse zambind si ii saruta mana* -Ce visai?Mi`ai rostit numele... *intreba curios...vroia sa stie...asa era el..curios de felul lui si nu`l puteai opri pana nu afla*
^chicoti si se indeparta usor,privindu i chipul^ -Vreau sa ies de aici,... ^Ofta adanc si il privi cu ochisorii ei de catelush ranit,cerand ajutor parca^
-Dar sunt bine bebe.. ^spuse ea facand botic ^ -doctorii astia sunt prosti.. ^Chicoti^ -nu stiu ei mai bine dac asunt eu bine sau nu..uite!Am sa ti arat ca sunt bine. ^chicoti si dadu sa se ridice din pat^
-heyy..hey... *o prinse de brat..si o puse la loc pe perna* -nu...nu te ridici de aici *zise serios...nu aveaa de gand sa o lase sa`si faca singura rau.*
^Il privi suparata,punand botic.Facu puppy eyes^ -Haideee...m am plictisit aici.. ^Spuse ea suparata si ofta adanc^ -Sunt lup josh..ma vindec mai repede decat un om normal..
-Nu! ^Ii spuse ea suparata si ii indeparta mana apoi isi incrucisa bratele la piept,privindu l suparata si enervata.Vroia sa se transforme..amortise in pat^
-ohhh lexi.... *isi lasa capul in pamant* -daca te scot de aici imi promiti...da` imi promiti..uita`te bine la mine...ca nu alergi...sau faci alte tampenii? *zise incet*
*o imbratisa...si rase* -ok si cum facem cu tampeniile astea? *arata inspre perfuzii si toate firele alea...el nu fusese niciodata internat intr`un spital si nici nu vroia asta....*
^Rase si isi scoase perfuziile si ofta frecandu si urmele.O dureau...si avea vreo trei gauri in piele =)) ^ -am nevoie de niste haine.. ^Spuse ea si se inrosi usor^
-ups... *zise incet..* -vin imediat... *iesi repede pe usa si merse sa ia niste haine de baieti...si o sapca...veni cu hainele in plasa si intra pe usa.* -asta e tot ce am gasit *zambi slab* -dar e de ajuns,...cred
^Rase usor si se ridica incet.ofta^ -Haine tampite de spital.. ^spuse ea.Chestia aia de noapte ii lasa spatele dezgolit.lua plasa din mana lui^ M<ersi frumos..
*zambi...* -vrei sa plec pentru a te schimba?? *zise incet* -si in acelasi timp stau de paza sa nu apara vreun idiot pe aici *rase* -ma chemi cand esti gata
*iesi la usa si astepta...cand se intoarse era schimbata..si avea si sapca in cap....arata super...merse langa ea si o saruta pasional...un sarut lung...iar apoi se uita in ochii ei pentru cateva clipe*
*ridica nestiutor din umeri* -pentru tine... *zise incet si o lua de mana* -hai sa mergem *chicoti si isi puse mana pe talia ei....* -poti sa mergi? *intreba incet*
-Sigur ca pot bai.. ^Rase usor^ -Nu sunt chiar invalida.. ^facu o fata gen ":>" si rase apoi il saruta scurt pe obraz^ -Si acum unde mergem? ^Il intreba in timp ce ieseau nestingheriti din spital^