-stii ca nu ar trebui sa te misti? *ridica o spranceana..* -si doar tu dormi aici...eu dorm pe..... *se intoarse si vazu canapeaua* -pe canapea... *zise intr`un tarziu*
*Era sa dea cu el jos de pe scaun* -trebuie doar tu sa stai aici.... *facu semn spre pat...* -pentru ca nu vreau sa te lovesc sau ceva de genu... *zise incet..se uita pentru o clipa la mainile lor*
^Il privi trista,facand botic.Ofta adanc si isi retrase mana,apoi isi pleca privirea.O suparase...de ce nu vroia sa stea cu ea?!Bineinteles...era doar o copila pe langa el..^
-Lexi.... *zise incet...** -nu ma rapesti nimanui.... *o lua de mana...* -intelegi? *o privi drept in ochi...* -nu crezi ca am si eu dreptul sa am viata mea?
-asta nu e treaba lor *zise printre dinti...* -cand i`am adus pe ceilalti...au facut la fel...dar pe urma au ajuns prieteni la catarama.....o sa vezi....asa au facut mereu
*zambi* -da chiar trebuie... *zise incet si o saruta pe frunte* -trebuie sa te odihnesti ca sa te faci bine....sa`mi rozi iar coada... *incepu sa rada*
^Rase^ -De ce?N a mai molfait-o nimeni asa'i?Eh...orice ar fi..nimeni n'are asa talent la rosul cozii.. ^spuse ea facand o fata gen ":>".Chicoti dulce privindu-l^
^Chicoti usor^ -Zii ca ma refac cat de repede pot.. ^II spuse ea si chicoti.Se trase pe marginea patului si ii facu loc langa ea^ Perna aia nu e deloc comfortabila..am nevoie de una noua.. ^Spuse ea si zambi usor rusinata^
-cu puf sau fara? *intreba razand...* -da eu zic fara deoarece...suntem in spital...iar daca intra cineva si gaseste un lup langa tine eu zic ...ca o sa cheme f bi`ul ....
-Laaasa i sa cheme..Da de fapt nu..ca dupa mi te iau de aici...si nu e bine.. ^spuse ea razand amuzata^ -Auch.. ^spuse usor si isi puse mana deasupra coastelor ei rupte.O durea tot corpul cand radea^
*se incrunta* -nu mai rade *zise pe un ton copilaros....si se intinse langa ea...Lexi isi puse capul pe pieptul sau* -perna asta e mai moale? *intreba curios*
^Chicoti usor si isi ridica incet capul.Ii aseza tricoul pe piept si il batu usor ca pe o perna apoi se aseza la loc^ foarte comfortabila...foarte moale..si emana caldura.. ^Se cuibari la pieptul sau^ Nu stiu ce mi as mai putea dori.. ^Rase^